Bouwbedrijf Van Tornhaut verkozen tot Best Workplace 2023

AALTER - Na de erkenning als Great Place To Work in mei 2022 is bouwonderneming Van Tornhaut ook verkozen tot Best Workplace in de categorie bedrijven tot 250 medewerkers. Alain De Groeve en Kristof De Brouwer zijn trotse zaakvoerders.

De Best Workplaces van het jaar werden bekendgemaakt tijdens een live award show in het Brusselse Docks Dome. Bouwonderneming Van Tornhaut behaalde er de eerste plaats bij de ondernemingen van 50 tot 250 medewerkers.

Niet verwonderlijk, vindt zaakvoerder Alain De Groeve. "Van Tornhaut is een zeer warm en waardegedreven familiebedrijf. Het is voor ons cruciaal dat elke medewerker zich goed voelt en zich herkent in de richting die we uit willen. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich betrokken voelen en niet de indruk hebben dat alles boven hun hoofd beslist wordt."

Volgens bestuurder Kristof De Brouwer is respect en vertrouwen de rode draad. "We voelen dat deze aanpak werkt. Menselijk kapitaal is iets waar we hard in investeren."

Bouwbedrijf Van Tornhaut in Aalter werd opgericht begin jaren zestig en is ruim twintig jaar onderdeel van de holdingvennootschap VT-Invest Group.