20220615 Schenking aan Beirecool Foto: Beire Cool vzw

Bouwbedrijf Vandenbussche uit Aalter steunt Beire Cool vzw

AALTER, MEISE - Familiale bouwonderneming Vandenbussche organiseerde van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei 2022 een heus Vandenbussche Club House Weekend voor haar medewerkers. Een weekend vol diverse activiteiten op een prachtige locatie in Stavelot.

“Na de corona periode staken we met enkele collega’s de koppen bij elkaar en organiseerden we een Vandenbussche weekend in mei. Een ideaal moment om elkaar beter te leren kennen en diverse activiteiten te beleven”, vertelt Kristof Defruyt, CEO bij Vandenbussche. “Een ervaring om elke medewerker te bedanken voor de afgelopen periode. De medewerkers verzamelden 2000 Euro, waarvoor we op zoek gingen naar een goed doel om dit mooie bedrag aan te schenken. Al snel kwam één van onze collega’s met het voorstel om Beire Cool vzw te steunen. Want… als wij op vakantie mogen, dan gunnen we het anderen ook!”

Kansarme kinderen

Bouwbedrijf Vandenbussche koos voor Beire Cool vzw (uit Meise). Beire Cool organiseert jaarlijks een zomerkampje voor kansarme kinderen. Met de schenking van 2000 Euro kan Beire Cool een daguitstap betalen. Daarnaast start de organisatie dit jaar ook met een initiatief voor 12-15 jarigen. Voor deze doelgroep organiseren ze een weekend en de locatie voor de overnachting kan zo ook via de schenking van Vandenbussche geregeld worden.

“We steunen heel graag dit prachtige initiatief en wensen de kinderen een zorgeloze vakantie toe. Ook op de bedrijfsterreinen van Vandenbussche worden dit jaar trouwens opnieuw zomerkampjes georganiseerd. Een initiatief om onze medewerkers te helpen in de zoektocht naar opvang tijdens de zomerperiode,” zegt Kristof Defruyt nog.