download (7)

Brasserie WaseGolf krijgt nieuwe chef

SINT-GILLIS-WAAS - Per 10 november wordt de scepter in de keuken van Brasserie WaseGolf te Sint-Gillis-Waas overgenomen door executive chef Margie Adriatico. Voormalig chef Anton De Coster gaat in goed overleg op zijn eigen benen staan en zal als Monsieur Tartare door het leven gaan.

Margie Adriatico heeft reeds vele jaren ervaring in de Belgische keuken. Zij heeft haar eerste stappen gezet in Grand café Trollekelder te Gent. Na wat ervaring in haar thuisland de Filipijnen en een tussenstop op de Seychellen heeft ze ook nog gewerkt als head chef in Moriaanshoofd lodge hotel te Oudenaarde waarna ze Sous Chef werd in Hilton Antwerpen.

Over haar kookstijl zegt ze: “Mijn kookstijl omschrijf ik als een fusion experience waar het “Verre Oosten ontmoet het Westen” als leidraad doorheen loopt.” Met haar ongelofelijk talent en creativiteit maakte ze reeds indruk bij de gasten van Hilton Antwerpen. WaseGolf is dan ook zeer verheugd met haar komst.

WaseGolf Brasserie heeft zich de afgelopen 5 jaar sterk geprofileerd met de steak tartaar en een fijne keuken voor de levensgenieter in elk van ons. En Margie Adriatico neemt de uitdaging aan om dit nog verder uit te werken.