advocaten Bricks Foto: Advocaten Bricks

Bricks Advocaten Versterkt Positie met Overname Lexis Advocaten

In een strategische zet om hun juridische dienstverlening uit te breiden, kondigt Bricks Advocaten, een vooraanstaand advocatenkantoor gevestigd in Gent, trots de succesvolle fusie aan met Lexis Advocaten, gevestigd in Kortrijk. Deze belangrijke mijlpaal markeert een nieuwe fase in de groei van Bricks Advocaten, waarbij de focus ligt op het bieden van een nog breder scala aan juridische diensten aan cliƫnten in heel Belgiƫ.

"De integratie van Lexis Advocaten in onze organisatie is een cruciale stap voorwaarts in ons streven om leidend te zijn binnen onze niches," zeggen Ingo Arnou en Ruben Volckaert, oprichters van Bricks Advocaten. "Deze fusie brengt niet alleen een uitbreiding van onze expertise en dienstverlening met zich mee, maar ook een versterking van ons team met getalenteerde advocaten met een ruime ervaring, waaronder Mathieu Verfaillie, wiens reputatie in het ondernemingsrecht en vastgoedfiscaliteit onschatbare waarde toevoegt aan onze expertise."

De samenwerking met Lexis Advocaten brengt een mooi toekomstperspectief met zich mee, vindt Arnou van Bricks Advocaten. "Deze fusie stelt ons in staat om onze missie - het bieden van proactief, hoogwaardig en toegankelijk juridisch advies en juridische bijstand - verder te realiseren. Het verenigt ons in onze visie om cliënten te voorzien van pragmatische oplossingen voor hun juridische vraagstukken en dit op maat," voegt hij er aan toe.

Voor bestaande en toekomstige cliënten van Lexis Advocaten betekent deze fusie toegang tot een uitgebreider netwerk van juridische professionals met de nodige kennis van de sector waarin het cliënteel actief is en een breder aanbod van gespecialiseerde diensten, waarmee hun behoeften nog efficiënter worden vervuld.