Phaedra Lybaert Phaedra Lybaert in O’yo op het Sint-Baafsplein. Foto: David Van Hecke

Brunchbar O’yo geeft jaar gratis koffie weg

Koffiebar O’yo in de Brabantdam bestaat zeven jaar. Om de mijlpaal te vieren, geeft het team een jaar gratis koffie weg aan één gelukkige winnaar. “Onze klanten zijn het kloppende hart van O’yo, zonder hen zou er geen O’yo zijn”, klinkt het.

Het is intussen zeven jaar geleden dat Phaedra Lybaert de gezonde brunchbar opende. Een jaar geleden opende ze een tweede vestiging op het Sint-Baafsplein. Een paar maanden na de opening kwamen Mila Kunis en Ashton Kutcher lunchen met hun kroost.

O’yo doet het goed en dat is vooral aan de klanten te wijten volgens Lybaert. “We hebben hoogte- en dieptepunten beleefd, maar één constante is altijd gebleven: onze fantastische gemeenschap. Als blijk van waardering voor de afgelopen zeven jaar, willen we iets bijzonders doen.” Zijnde: een jaar gratis koffie.

Je kans wagen is simpel: deel je favoriete O’yo-herinnering op je Instagram en vergeet vooral niet om O’yo te taggen. “Of het nu gaat om een gezellige verjaardagsbrunch, een intiem moment met vrienden, of gewoon genieten van de lekkerste pannenkoeken ooit, we willen het allemaal zien.” De wedstrijd loopt tot 6 december.