Nieuws Oost-Vlaanderen Buggenhouts reisbureau opent tweede kantoor in Gent

Buggenhouts reisbureau opent tweede kantoor in Gent

Buggenhouts reisbureau opent tweede kantoor in Gent

Maarten1-1030x772Nordic, een reisbureau uit Buggenhout specialiseert zich al meer dan dertig jaar in reizen naar Scandinavië. “We mogen ons de marktleider noemen in reizen naar  Noorwegen, Zweden, Finland, Lapland en IJsland”, zegt zaakvoerder Maarten Raes, die er prat op gaat dat Nordic ook de enige . “international representative” in België is voor de bekende Noorse veer- en transportdienst Hurtigruten. 

Nordic dankt zijn expansie naar het zeggen van de zaakvoerder aan een gemotiveerd team van 15 Scandinavië-specialisten die klaar staan om klanten  persoonlijk en uitgebreid te informeren en hen te helpen om een keuze te maken uit het ruime reisaanbod. “Klantenservice is het levensbloed van een reisspecialist” geeft Maarten Raes aan. “Elke reis wordt nauwkeurig voorbereid en klanten ontvangen telkens een zeer uitgebreide reisbeschrijving. We maken er een punt van alles zeer nauwgezet voor te bereiden, zodat klanten een fantastische vakantie-ervaring krijgen.”  

Gezien de aanhoudende groei van Nordic, is de huidige locatie te klein geworden. Binnenkort opent Nordic dan ook een tweede kantoor in het centrum van Gent. Vanuit dat kantoor zullen ook alle reizen naar Ijsland worden georganiseerd. Nordic zal zijn team dit jaar ook nog versterken met drie nieuwe medewerkers, want reizen naar de Scandinavische landen blijft in de lift zitten.  

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.