Nieuws Oost-Vlaanderen Bumaco zet voeten stevig in het zand in Oost- en West-Vlaanderen

Bumaco zet voeten stevig in het zand in Oost- en West-Vlaanderen

Bumaco zet voeten stevig in het zand in Oost- en West-Vlaanderen

NAZARETH – Ben Stevens Koeltechniek uit Beveren-Leie wordt vanaf heden onderdeel van Bumaco Group. Koeltechnische kennis, ervaring en sterke service zitten er gebundeld in één bedrijf. Ben Stevens: “Om ons meer te kunnen concentreren op de technische invalshoek, maar toch te zorgen voor continuïteit en dezelfde sterke service te kunnen blijven voorzien voor onze klanten, gingen we begin dit jaar op zoek naar een sterke naam uit de koeltechniek. Zo kwamen we al snel terecht bij Bumaco Group.”

“Ben Stevens is een bedrijf dat we al lang kennen als een sterke concullega uit West-Vlaanderen”, geeft Roel Buelens, CEO van Bumaco Group aan. “Als koeltechnisch bedrijf zijn ze al bijna dertig jaar actief in het wereldje en hebben ze meer dan hun sporen verdiend. We zijn dan ook enorm trots dat we vandaag kunnen aankondigen dat zij deel worden van onze bedrijvengroep. Zij zullen een enorme versterking zijn voor ons team in Nazareth.”

Manager van het Bumaco Group-team in Nazareth wordt Tom Callewaert, die de overstap zal maken vanuit Daikin Belux. “Na 12 jaar vond ik dat het tijd was voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb enorm veel ervaring mogen opdoen bij Daikin en heb er met fijne mensen mogen samenwerken, maar deze uitdaging kon ik niet laten liggen. De bedoeling is dat de vestiging in Nazareth op relatief korte termijn zijn voet kan zetten naast de vestigingen in Rotselaar, Duffel, Mellet en Westerlo. Met Ben Stevens Koeltechniek erbij zetten we alvast onze voeten stevig in het zand in Oost- en West-Vlaanderen.”

30 extra medewerkers gezocht

Bumaco Group, met hoofdvestiging in Rotselaar, verenigt de bedrijven Bumaco, Solairco, Kitchco, Heatco, Geelen Elektriciteitswerken & Lightful, en draaide in 2019 een omzet van +75 miljoen euro. De bedrijvengroep stelt na deze overname meer dan 300 mensen te werk en is actief op zoek naar maar liefst 30 extra medewerkers om de constante groei te bestendigen.

Voor meer informatie over hun openstaande vacatures (ook in Nazareth) kan je terecht op https://www.bumacogroup.be/nl-BE/vacatures/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.