Nieuws Oost-Vlaanderen Bureau 9000 opent nieuw kantoor in Westmeerbeek

Bureau 9000 opent nieuw kantoor in Westmeerbeek

Bureau 9000 opent nieuw kantoor in Westmeerbeek

NAZARETH – Studie- en energieadviesbureau Bureau 9000 opent vandaag zijn nieuwe vestiging in Westmeerbeek, Antwerpen. Met dit nieuw kantoor wil Bureau 9000, met hoofdkantoor in Nazareth, de afstand naar haar klanten verkleinen en inspelen op de groeiende vraag in de regio.

“Met ons nieuw kantoor kunnen we onze klanten uit de regio makkelijker ontvangen voor een goed gesprek of meeting. Dit is een logische stap om verdere groei mogelijk te maken”, zegt Jozef Mees, Managing director bij Bureau 9000.

“We hebben de locatie van het nieuwe kantoor ook niet zomaar gekozen: het bevindt zich op de CO2 neutrale KMO-site La Corbeille, waar groene energie wordt aangekocht of zelf opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen. Zo willen we ook hier ons groen imago uitdragen.”

Over Bureau 9000

Bureau 9000 levert een substantiële bijdrage aan het inperken van de CO2-uitstoot en de wereldwijde temperatuurstijging. Daarom adviseren en begeleiden zij bedrijven en overheidsinstellingen om hun energieverbruik te laten dalen en de productie van hernieuwbare energie te bevorderen. Op vandaag concentreert Bureau 9000 zich op drie activiteiten: bedrijven begeleiden naar CO2-neutraal ondernemen, studie- en adviesprojecten uitwerken op vlak van zonne- en windenergie, en adviezen en plan van aanpak uitwerken in kader van preventie en milieu.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.