Nieuws Oost-Vlaanderen Businesslab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

Businesslab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

Businesslab wil ondernemerschap maximaal stimuleren

GENT – Businesslab gelooft sterk dat het de kleine ondernemingen zijn die de wereld zullen veranderen. Dat is de diepste overtuiging van An Verstraete en Xavier Debaere, de oprichters en bezielers van Businesslab. Het duo wil het ondernemerschap maximaal stimuleren. “Stel je eens voor dat iedereen doet wat hij graag wil doen”, zeggen An Verstraete en Xavier Debaere. “Dat iedereen daardoor ook de beste wordt in wat hij doet. Hoe zou de wereld er dan uitzien? En wat zouden we allemaal voor elkaar kunnen betekenen?”

De missie van Businesslab bestaat erin zelfstandigen te begeleiden tot succesvol ondernemerschap. De kracht van Businesslab? Inspirerende groepstrainingen waar zowel de onderneming als de mens achter de ondernemer centraal staan.

Minstens vijf keer per jaar vindt een eendaags introductie-event plaats: De Businesslab Kick-off. Tijdens deze Kick-off maken de deelnemers kennis met ondernemerscoaches An en Xavier, en hun unieke trainingsstijl. De volgende vindt plaats op 15 oktober te Gent.

Winst verhogen én meer vrijheid

Het koppel geeft op 8 intensieve uren alles wat de zelfstandigen nodig hebben om de eerste stappen te zetten richting meer winst en meer vrije tijd. Op het einde van deze dag nemen de deelnemers een weloverwogen beslissing om zich één jaar lang te laten begeleiden in het groeitraject Business & Life Boost XL.

In het groeitraject werken de enthousiaste deelnemers aan hun zakelijke, financiële en persoonlijke groei. Op die manier komen zelfstandigen en zaakvoerders van kleine ondernemingen (terug) in de flow waardoor ze het gevoel van vrijheid, waar ze al zolang van dromen, eindelijk ervaren. Dit terwijl ze genieten van een geweldige levensstijl. De resultaten? Tal van ondernemers verdubbelden, verdrievoudigden of verviervoudigden hun winst al in 12 maanden en zelfs minder, aldus An Verstraete en Xavier Debaere. Vele getuigenissen zijn terug te vinden op hun site: www.businesslab.be

Netwerk en community

Alle ondernemers die aan het groeitraject deelnemen komen tot slot ook in een positief netwerk en community terecht: de Businesslab Tribe. Het is een groep waar ondernemers met dezelfde goesting samenkomen: ze delen hun successen en tegenslagen met elkaar. Zonder beoordeeld te worden of de jaloezie van de buitenwereld te ervaren. Op die manier voelt geen enkele ondernemer in de Tribe zich nog alleen of eenzaam. Het is een plek waar ze altijd terecht kunnen, waar het leuk is om te ondernemen.

Meer info vind je op: www.businesslab.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.