Nieuws Oost-Vlaanderen Buurtslagers opent drie nieuwe filialen in regio Gent

Buurtslagers opent drie nieuwe filialen in regio Gent

Buurtslagers opent drie nieuwe filialen in regio Gent

GENT – Buurtslagers, een winkelformule van Meat&More opent vanaf augustus nieuwe filialen in Melle, Ledeberg en Sint-Amandsberg. Ambachtelijk en dicht bij huis, dat zijn de twee kernprincipes die Buurtslagers typeren. Met zo’n 155 filialen en 23 slagerijen geïntegreerd in Bon’Ap-maaltijdwinkels verspreid over heel Vlaanderen, wil de winkelformule dicht bij de consument staan.

Als eerste staat Carrefour market Melle op de planning voor 1 augustus. Carrefour market Ledeberg neemt, na overname door Frederic Van Landeghem, een frisse start op 9 augustus en op 6 september opent er een gloednieuwe Proxy Delhaize met een modern ingerichte Buurtslagers-beenhouwerij in Sint-Amandsberg.

“De combinatie van een lage prijs en hoge kwaliteit kunnen we garanderen dankzij onze efficiënte productie- en distributie-eenheid”, laat zaakvoerder Geert Ally nog weten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.