Nieuws Oost-Vlaanderen Buyse Metal Work Groups breidt uit in Aalter

Buyse Metal Work Groups breidt uit in Aalter

Buyse Metal Work Groups breidt uit in Aalter

000000000decolletageAan de Venecolaan in Aalter, waar diverse bedrijven gevestigd zijn, heerst na de eerdere uitbreiding van Drukkerijk De Maertelaere en Igepa Belux opniuw bouwdrukte.

Het vroegere Buyse Decolletage, dat na de overname van Desart Industries in Lier, Buyse Metal Work Groups is geworden trekt er immers een nieuw magazijn op van 2.200 vierkante leter dat tegen juli klaar zou moeten zijn.

Buyse Metal Works Group stlat in Aalter 60 mensen tewerk en Lier dertig. “We zijn uitgegroeid tot een gewaardeerde toeleverancier van  mechanische onderdelen door middel van draai- en freeswerk.”, vertelde Coen Buyse aan Het Nieuwsblad.  Bekende klanten van Buyse Metal Works Group zijn onder meer  landbouwmachinemaker CNH, compressorenspecialist Atlas Copco en Siemens.

In het nieuwe magazijn dat nu wordt opgetrokken zullen voornamelijk grondstoffen en afgewerkte producten opgeslagen worden. Die zullen in de toekomst via verticale liftsystemen automatisch uit de rekken worden gehaald. De bestaande magazijnen worden overigens omgevormd tot nieuwe productieruimten.

Coen Buyse gaat trouwens ook prat op de Customer Care Award van Atlas Copco die zijn bedrijf in ontvangt mocht nemen als beste leverancier. Zijn bedrijf liet daarbij enkele multinationals achter zich en bewees op die manier dat ook een kmo kan uitblinken in kwaliteit en klantenzorg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.