P1997 C_3_02 2019.10.25-min

CAAAP vindt creatieve oplossing voor lanceringsevent woonproject

GENT - De Gentse projectontwikkelaar CAAAP had vandaag zijn lanceringsevent voor het woonproject Abdijbeke, nabij Brugge, voorzien. Gezien de ruime interesse in het project, besloot het bedrijf om het startschot van de verkoop niet uit te stellen. CAAAP vond een creatieve oplossing en start de verkoop vandaag volledig digitaal.

Abdijbeke is een woonproject van de Gentse projectontwikkelaar CAAAP, dochter van de Artes Group. Jonas Vanhauter: “De ruime appartementen bevinden zich vlakbij de Brugse binnenstad en genieten toch van alle voordelen en de rust van een verkeersarme, residentiële wijk. In het project wordt sterk ingezet op buitenbeleving, de aanleg van nieuwe groenzones en de connectie met het aanpalende Frederik Sanderpark.”

“Het project ligt bovendien centraal en vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en zorgvoorzieningen. Op minder dan een kwartiertje wandelen ben je in het hart van de Brugse binnenstad en kan je het stadsleven opsnuiven. ”

Digitale verkoop

CAAAP probeert nu creatief in te spelen op de huidige ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus. "We hadden het lanceringsevent voor het woonproject Abdijbeke voorzien op 18 maart, maar in het licht van de huidige situatie namen we als projectontwikkelaar de gepaste maatregelen", zegt Vanhauter.

"We starten de verkoop alsnog op 18 maart, zij het op een volledig digitale manier. De 250 contacten die zich hadden ingeschreven voor het lanceringsevent hebben alle nodige documentatie ontvangen om “online” hun keuze te kunnen maken. Het volledige aankoopproces wordt daarna opgevolgd door de makelaars. We werken samen met Dewaele en Immo Delbecque uit Brugge die over alle nodige informatie en documenten beschikken en iedereen met plezier te woord staan in een telefonisch overleg of, indien gewenst, persoonlijke afspraak."