Nieuws Oost-Vlaanderen Cadeaubon Aalst rondt kaap van 70 handelaars

Cadeaubon Aalst rondt kaap van 70 handelaars

Cadeaubon Aalst rondt kaap van 70 handelaars

AALST – Cadeaubon Aalst, de stadscadeaubon geldig bij een ruim aanbod lokale handelaars in Aalst, werd een jaar geleden gelanceerd door Unigift en District A. Bij de start deden een goede 50 handelaars mee maar sindsdien nam het aantal deelnemende handelaars gestaag toe. “We zijn gestart met een mooi pakket van 50 handelaars en door het toenemende succes zijn er heel wat fijne lokale adresjes in Aalst bijgekomen”, legt Yordy Eelen, CEO van Unigift, het bedrijf achter Cadeaubon Aalst uit. “Ondanks Corona, hebben we er een schitterend eerste jaar opzitten met meer dan 100.000 euro verkochte bonnen. Deelnemende handelaars krijgen dus geregeld een bon binnen wat ook collega’s aanzet om deel te nemen”, beaamt Michael Redant, voorzitter van handelsvereniging District A.

Cadeaubon Aalst streeft er verder naar om een echte belevingsbon te worden waarmee je de beste lokale handelaars in Aalst en omstreken kan ontdekken. “Er is inderdaad voor elk wat wils. Je hebt de klassiekers in mode, resto, design en wellness maar daarnaast kan je er ook mee ontbijt aan huis leveren, een bril kopen of zelfs een tattoo laten zetten”, verduidelijkt Yordy de ruime keuze die de ontvanger van de bon heeft. “We zijn dan ook blij dat we er met Paradisi Wines een wijnhandel bij hebben omdat we weten dat dit ook een onmisbaar ingrediënt is van een goede cadeaubon.”

Nieuwkomers

Paradisi Wines, de nieuwe wijnshop in Aalst met een ruim aanbod Franse en Zuid-afrikaanse en andere wereldwijnen, was direct overtuigd om deel te nemen aan Cadeaubon Aalst. “Chris van Muzikaalst raadde mij Cadeaubon Aalst aan en zelf was ik ook direct gewonnen voor het idee. Wij werken vol passie om de beste en de meeste speciale wijnen te selecteren en maken trouwens onze eigen wijn. Dit sluit perfect aan bij de focus op lokale handelaars van Cadeaubon Aalst”, verduidelijkt Kristian Van de Cauter, de man achter Paradisi Wines. “Ik denk dat we met Paradisi Wines de perfecte aanvulling kunnen zijn op de ruime keuze die er al is binnen Cadeaubon Aalst.”

Naast Paradisi Wines, sluit ook Cine Aalst, de Aalsterse lokale cinema aan bij Cadeaubon Aalst. “Door Corona hebben we een moeilijke periode achter de rug”, licht Rita Van den Borre van Cine Aalst toe. “We hopen dan ook dat alle Aalstenaars voor het eindejaar een Cadeaubon Aalst krijgen. Die kunnen ze dan na de lockdown bij ons gebruiken om een fijne film te bekijken”, blikt Rita vooruit.

Personeelsgeschenk

Het team achter Cadeaubon Aalst blijft ambitieus. “We hebben er een mooi eerste jaar op zitten en hierbij was een mooi aanbod van cruciaal belang. We willen echter blijven verrassen en daarom blijven we uitkijken naar karaktervolle zaken die Cadeaubon Aalst net dat extra pigment kunnen geven”, vat Yordy de ambitie samen. “We zien ook dat meer en meer Aalsterse bedrijven de bon aankopen voor hun personeel en zullen daarom ook meer en meer inzetten op de Cadeaubon Aalst als personeelsgeschenk”, verduidelijkt Michael ook de ambitie op het vlak van verkoop.

Alle info rond Cadeaubon Aalst kan je vinden op www.cadeaubonaalst.be . Handelaars geïnteresseerd in deelname kunnen mailen naar info@cadeaubonaalst.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio