Nieuws Oost-Vlaanderen Camptoo bij snelst groeiende techbedrijven Europa

Camptoo bij snelst groeiende techbedrijven Europa

Camptoo bij snelst groeiende techbedrijven Europa

GENTBRUGGE – Camptoo groeide de afgelopen twee jaar met 2175 procent. Het online deelplatform voor campers en caravans behaalde daardoor de zestiende plaats in de top dertig snelst groeiende techbedrijven in Europa. Dit werd bekendgemaakt tijdens The Next Web Conference in Amsterdam. 

Het is het derde succes in korte tijd voor Camptoo. In april werd reeds bekendgemaakt dat het bedrijf het op één na snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland is. In 2017 won Camptoo de Rising Star Award, een prijs voor technologiebedrijven jonger dan vier jaar als onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50.

Spectaculaire groei

Camptoo is spectaculair gegroeid: het groeipercentage bedraagt 2175 procent over een tijdspanne van twee jaar. Het aantal overnachtingen dat al via het platform geboekt werd, reikt tot bijna 100.000. Ook financieel gaat het Camptoo voor de wind. Waar de wereldwijde omzet in 2015 nog 0,2 miljoen euro was, is dat nu 4,55 miljoen euro.

Iedereen op roadtrip of kampeervakantie

“We zijn ontzettend blij en trots om in deze lijst te staan”, vertelt Martijn Peeters, CEO en medeoprichter van Camptoo. “Niet alleen omdat het een bevestiging is dat we goed bezig zijn, maar vooral omdat het betekent dat het delen van campers en caravans steeds populairder wordt. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de vrijheid van een roadtrip of kampeervakantie, en op deze manier zijn we goed op weg om dat doel te bereiken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.