Nieuws Oost-Vlaanderen Carpetright zal nieuw winkelconcept ook in Oost-Vlaanderen uitrollen

Carpetright zal nieuw winkelconcept ook in Oost-Vlaanderen uitrollen

Carpetright zal nieuw winkelconcept ook in Oost-Vlaanderen uitrollen

carpetrightMet meer dan 700 winkels in Europa is Carpetright de grootste vloerbedekkingspecialist, met tal van verschillende producten, zoals tapijt, vasttapijt, laminaat en vinyl. In Oost-Vlaanderen heeft de keten verkooppunten in Sint-Niklaas, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem en Aalst.

De moederorganisatie heeft in het Britse Clapham onlangs een nieuwe winkel geopend die als piloot moet dienen voor het nieuwe concept dat in eerste instantie ook in drie andere Britse winkels zal worden overgenomen en later tegen versneld tempo ook in ons land en in Nederland zal worden uitgerold. In het nieuwe concept, dat het merk nieuw leven moet inblazen, is “digitaal” één van de kernwoorden.  Dat vertaalt zich in de winkels in interactieve digitale schermen, inspiratiezones, internetzuilen en 3D livings, die bedeld zijn om in de eerste plaats de noden van de klanten centraal te plaatsen in de winkelervaring en om in de tweede plaats te tonen hoe een nieuwe vloerbedekking het uitzicht van een huis helemaal kan veranderen.

Volgens de directie van Carpetright is het de logische stap om te kunnen blijven beantwoorden aan de veranderende noden van de consument en om het winkelmerk blijvend “top of mind” te houden.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.