Nieuws Oost-Vlaanderen CERM-HR zet verkenjezelf.be verder

CERM-HR zet verkenjezelf.be verder

CERM-HR zet verkenjezelf.be verder

CERM-HR uit Sint-Denijs-Westrem zet de website verkenjezelf.be verder. Het gaat om een gratis instrument waarmee iemand zichzelf beter kan leren kennen. Dat gebeurt via een eenvoudige online feedbackoefening, die naar 16 competenties peilt. Als HR-consultant past de online tool volledig in de visie van CERM-HR.

Verkenjezelf.be werd eind 2011 door ETION in het leven geroepen. De 360°-feedbacktool werd in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant en VDAB ontwikkeld. Sindsdien staat de teller op meer dan 9.000 deelnemers. Op verkenjezelf.be kan iemand aan de hand van 16 competenties een online zelfbeoordeling invullen. Nadien nodigt die persoon mensen uit de omgeving uit om hem of haar op dezelfde reeks van competenties te beoordelen. Op die manier kunnen niet alleen individuen, maar ook groepen te weten komen hoe anderen over hen denken. Bovendien kan het mensen op weg helpen om gerichtere studie- en loopbaankeuzes te maken. De tool is voor iedereen, van leerlingen en studenten tot werkzoekenden, werknemers en werkgevers.

In de rol van HR-consultant ervaart CERM-HR dagelijks het belang van een correct zelfinzicht. Kandidaten voor vacatures hebben zeker een streepje voor als ze zichzelf genuanceerd kunnen inschatten en weten over welke talenten ze beschikken. Vanuit dat perspectief past verkenjezelf.be helemaal in de visie van CERM-HR om iedereen op weg te zetten naar duurzame studie- en loopbaankeuzes.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.