Nieuws Oost-Vlaanderen COLUMN: Een nieuwe start

COLUMN: Een nieuwe start

COLUMN: Een nieuwe start

Als journalist zie ik heel wat ondernemersnieuws passeren. Maandelijks geef ik jullie kort mijn kijk op de actualiteit binnen het Oost-Vlaamse ondernemerslandschap in een leuke column. Vandaag praat ik eens niet over jullie, maar over ons, want er is heel wat gebeurd bij Made in.

Afgelopen maandagmorgen begon u waarschijnlijk nietsvermoedend aan uw werkdag. Een dag als vele andere, met zijn allen in de file of gewoon thuis in pyjama achter de computer, zoals dat tegenwoordig gaat. Op hetzelfde moment was het bij Made in alle hens aan dek. Achter de schermen werd namelijk alles klaargestoomd voor de grote overstap naar het nieuwe platform. Best spannend voor ons als journalisten! Het voelde een beetje al een eerste schooldag, zo was ik best bang voor alles wat er veranderen zou, maar vooral zeer benieuwd en enthousiast om eraan te beginnen.

U heeft er vermoedelijk niet veel van gemerkt, maar die eerste dag liep niet alles meteen van een leien dakje. Het vroeg toch wel enige aanpassingen van de journalisten en ook technisch bleef er af en toe nog wel eens wat haperen. Maar bij welke grote verandering in een bedrijf is dat niet het geval? Na een hele week hard sleutelen aan de laatste optimalisaties, staat inmiddels het gloednieuwe Made in platform helemaal op punt. Op deze manier hopen we jullie, onze trouwe lezers, nog beter en vlotter van regionaal economisch nieuws te voorzien. Voortaan kan je alles aanpassen volgens je eigen voorkeuren en een volledig gepersonaliseerd nieuwsaanbod ontvangen. Met slechts enkele klikken het nieuws uit alle 7 regio’s bekijken, of specifiek filteren op bepaalde regio’s en sectoren, de keuze is helemaal aan jou!

Gelukkig zijn er ook nog zekerheden in deze wereld. Zo blijf ik jullie aanspreekpunt voor al jullie interessante nieuwtjes en ondernemersverhalen! Twijfel je soms of jouw nieuws wel interessant genoeg is? Stuur ons zeker een mailtje via redactie@madeinoostvlaanderen.be! Ook kleine stappen, van kleine ondernemingen, kunnen grootse inspirerende verhalen opleveren. En wij zijn er met heel veel plezier om deze verhalen te delen met onze lezers!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio