Nieuws Oost-Vlaanderen Commanity heeft door unieke samenwerking geweldige brainpower

Commanity heeft door unieke samenwerking geweldige brainpower

Commanity heeft door unieke samenwerking geweldige brainpower

HDP meetingSinds vorig jaar is het managementadviesbureau Forte uit Melle niet alleen initiatiefnemer maar ook kennispartner van Commanity. Dit is een  sterk Oost-Vlaams getinte community van ondernemers en directieleden van B2B-groeibedrijven.

“Wat Commanity zo uniek maakt”, zegt Jan Lagast, zaakvoerder van Forte, “is dat de kennispartners, die de community financieel en organisatorisch dragen, ook in hun dagelijkse praktijk actief op zoek gaan naar meer samenwerking. De keuze van de kennispartners is van die aard dat ze samen een breed palet aan managementaspecten bestrijken.”

Bernie Caessens van Resolved, een andere kennispartner uit Melle, die is opgericht vanuit  Consultants in Personnel Management (CPM) met de ambitie om human resources nauwer te verbinden met andere managementdomeinen en de strategische doelstellingen van de organisatie drukt het  als volgt uit: “de gemeenschappelijke brainpower van Commanity is gigantisch … ik moet het adviesbureau nog tegen komen dat die kennis onder één dak bundelt.”

Nieuwe kennispartners zijn het Gentse Veltion, gespecialiseerd in duurzame productiviteitsverbetering, en RebelGroup uit Antwerpen.

” Steeds vaker zien we nu peer-to-peer connecties ontstaan, waarbij twee van de kennispartners samen naar een klant stappen”, zegt Jan Lagast nog.

“Om je klantenbestand zo voor elkaar open te stellen, dat vergt veel vertrouwen. En dat vertrouwen komt langzaamaan tot stand door elkaar frequent te ontmoeten en rustig aan elkaar beter te leren kennen,” aldus nog Jan Meynen van Natch, een kennispartner van Commanity met vestigingen in Lokeren en Zedelgem die ondernemingen ondersteunt in hun e-business.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.