Cantilis Pieter-Jan Breyne en Tijs Ruysschaert.

Communicatiebureau Cantilis haalt twee nieuwe talenten binnen voor het management team

Het Gentse communicatiebureau Cantilis krijgt twee nieuwe managing partners aan het roer. Pieter-Jan Breyne en Tijs Ruysschaert voegen samen ruim 30 jaar communicatie-ervaring toe aan het team, waarvan 20 in de gezondheidszorg.

Cantilis werd opgericht in 2004 door Sybil Van Torre en Kurt Vincent. Het team telt negen mensen en heeft haar kantoor in Gent.

Cantilis focust op communicatie voor life sciences en voegt daar nu een stevige dosis expertise in gezondheidszorg aan toe. Andere focusdomeinen van het bureau zijn de publieke sector, energie, logistiek en industrie, en finance en accountancy. Duurzaamheid is een overkoepelend thema waar Cantilis op inzet, over sectoren heen.

Pieter-Jan Breyne werkte twaalf jaar voor Roularta Media Group in verschillende journalistieke functies. Hij was ook vier jaar communicatiemanager in een ziekenhuis en startte eind 2022 zijn eigen copywritingbureau. Tijs Ruysschaert werkte vijf jaar voor de medische pers en zes jaar voor een federale minister van Volksgezondheid. Begin 2021 richtte hij een strategisch communicatiebureau op voor de zorgsector, samen met Etienne Maeriën. Vanaf nu ligt hun professionele focus voor honderd procent op Cantilis.

De nieuwe aanwinsten met het management team. Van links naar rechts: Tijs Ruysschaert, Sybil Van Torre, Kurt Vincent en Pieter-Jan Breyne.