Containerdienst Thienpont

Containerdienst Thienpont neemt sectorgenoot Vande Velde over

Dat is al de vierde overname op vier jaar tijd. Met de acquisitie breidt Containerdienst Thienpont zijn capaciteit uit en vergroot het zijn operationele slagkracht. Zaakvoerder Erik Doets houdt consequent vast aan zijn groeiplan en gebruikt overnames als een middel om zijn marktpositie te versterken en het dienstenaanbod te verbreden.

Containerdienst Thienpont is een vooraanstaande leverancier van containerdiensten, afvalbeheeroplossingen en afbraakwerkzaamheden in Oost-Vlaanderen. Onder leiding van zaakvoerder Erik Doets streeft Containerdienst Thienpont naar groei en verbetering in de circulaire economie. Het bedrijf bevindt zich in Drongen en Wetteren.

Lees ook: Containerdienst Thienpont haalt Gentse sectorgenoot Kaplan binnen

Met de recente overname van de Gentse containerdienst Vande Velde wil Doets de regionale aanwezigheid uitbreiden en een uitgebreid dienstenportfolio aanbieden aan klanten in verschillende sectoren. "De acquisitie van Containerdienst Vande Velde is een belangrijke stap voorwaarts in ons groeiplan. We zijn verheugd om hun ervaren team en gevestigde klantenbestand te verwelkomen in de Thienpont-familie. Hun waarden en normen, onder leiding van Paul, passen perfect in de visie van Thienpont. Deze samenwerking zal ons in staat stellen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en onze positie als marktleider te versterken."