Copandi

Copandi Vastgoed blaast nieuwe wind in vastgoedsector

OOST-VLAANDEREN – Copandi Vastgoed is een nieuwe speler op de vastgoedmarkt met een sterke focus op het digitale. De zaak is dan wel gevestigd in Mechelen, maar heeft online ambities over heel Vlaanderen.

Na jarenlange activiteit in de traditionele vastgoedmarkt vonden Wim Verhaegen en Duncan Van Reck, zaakvoerders van Copandi Vastgoed, dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector. “Onze dienstverlening is zo digitaal gericht dat iedere verkoper van een woning op ons een beroep kan doen, ongeacht de locatie van de woning”, zegt het duo.

Professionaliteit

Copandi Vastgoed stelt professionele begeleiding bij de verkoop van een pand centraal. “Een professionele vastgoedmakelaar biedt tal van voordelen en bespaart een verkoper veel kopzorgen. Maar te vaak is het zo dat men bij een succesvolle verkoop nog een keer belasting betaalt op het pand, ditmaal in de vorm van een hoge commissie aan een vastgoedmakelaar. Daar brengen we verandering in”, zegt Wim Verhaegen.

Als verkoper geeft Copandi Vastgoed de klant de mogelijkheid om te kiezen wat hij of zij belangrijk vindt. “Als de eigenaar zijn woning zelf wenst te verkopen, maar met onze professionele ondersteuning als erkende BIV-vastgoedmakelaars, dan kan dat. De eigenaar-verkoper betaalt ons een vast bedrag wanneer hij de woning zelf heeft verkocht. Uiteraard kan hij de verkoop ook volledig aan ons overlaten.”

De digitale aanpak zorgt ervoor dat de onderneming niet aan de Mechelse regio zit vastgepind, maar heel Vlaanderen van dienst kan zijn.