Nieuws Oost-Vlaanderen Cornelis Bedding opent grootste beddenzaak in de regio

Cornelis Bedding opent grootste beddenzaak in de regio

Cornelis Bedding opent grootste beddenzaak in de regio

OOSTAKKER/DENDERMONDE – Cornelis Bedding opende de deuren van een nieuwe winkel op de Antwerpsesteenweg 999 in Gent (Oostakker). Het is ondertussen al de vijfde vestiging van de Belgische beddenspeciaalzaak. Cornelis Bedding wil zoveel mogelijk mensen een goede nachtrust garanderen. Klanten uit regio Gent vinden die nachtrust nu dichter bij huis.

Met een winkel van 1.500 m² slaapcomfort en 3 slaapexperts die klanten van persoonlijk advies voorzien, is Cornelis Bedding de grootste slaapwinkel uit de regio. Naast de Auping Store waar klanten ondergedompeld worden in de Auping slaapbeleving, hebben ook andere merken zoals Beka, Tempur en Lattoflex hun plaats. Bovendien produceert Cornelis Bedding zijn eigen CB home collectie, ontstaan uit meer dan 100 jaar ervaring in de sector.

Persoonlijke slaapadvies

“Een goede nachtrust is niet vanzelfsprekend en betekent niet voor iedereen hetzelfde”, vertelt Olivier Cornelis, zaakvoerder van Cornelis Bedding. “Daarbij zorgt de huidige coronacrisis ervoor dat we onrustiger zijn én dat we gezondheid en bewust leven nog belangrijker zijn gaan vinden. Dat merken we ook bij onze klanten. Daarom focust Cornelis Bedding op passend slaapadvies voor elke klant. Zo willen we hun slaapkwaliteit écht verbeteren.”

Vernieuwende services

Cornelis Bedding wil het verschil maken met zijn service. Zo kan je alvast een nachtje proefslapen op de matras van jouw keuze in de Test & breakfast. Zo kunnen klanten die dat willen een hele nacht lang testen of het gekozen bed ook comfortabel ligt.

Daarnaast biedt Cornelis Bedding met het merk Equilli matrassen aan die volledig op maat worden samengesteld, op basis van je maten en je slaaphouding. Biedt de matras toch niet de juiste ondersteuning, dan kan je de samenstelling nog laten wijzigen.

Cornelis Bedding

Het verhaal van Cornelis Bedding startte in 1919 in Dendermonde. In het atelier van Polydoor Cornelis werden de eerste bedkaders en zelfs volledige slaapkamers vervaardigd. Meer dan 100 jaar later heeft Cornelis Bedding, met inmiddels de 4e generatie aan boord, winkels in Dendermonde, Rumst, Belsele, Wommelgem en Gent (Oostakker).

Olivier Cornelis en Sofie Hermans zijn de drijvende krachten die het familiebedrijf vandaag runnen. Ze hebben 24 medewerkers in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.