Nieuws Oost-Vlaanderen Coucke wil SnowWorld van de beurs halen

Coucke wil SnowWorld van de beurs halen

Foto Boumediene Belbachir

Coucke wil SnowWorld van de beurs halen

Alychlo, het investeringsvehikel van de Gentse ondernemer Marc Coucke, heeft zijn belang in skihallenuitbater SnowWorld verder uitgebreid en heeft nu 95,01 procent van het kapitaal in handen. Alychlo wil nu een uitkoopprocedure voor de resterende aandelen opstarten en SnowWorld van de beurs van Amsterdam halen.

Alychlo gelooft in de groeimogelijkheden van SnowWorld en is van mening dat het bedrijf zijn strategie beter kan uitvoeren zonder beursnotering. De kosten van de notering staan bovendien niet meer in verhouding tot de voordelen, luidt het.

Alychlo wil de uitkoopprocedure midden mei aanvatten. “Daarnaast zou Alychlo vanwege diezelfde overwegingen graag gezamenlijk met SnowWorld op eerste mogelijkheid een verzoek doen tot het beëindigen van de notering van de SnowWorld-aandelen aan Euronext Amsterdam”, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.