Nieuws Oost-Vlaanderen Cybersecurity bedrijf SpotIT opent derde vestiging

Cybersecurity bedrijf SpotIT opent derde vestiging

Cybersecurity bedrijf SpotIT opent derde vestiging

GENT – Het gaat hard voor de Gentse onderneming SpotIT: in 5 jaar tijd zijn ze zonder extern kapitaal van start-up naar scale up gegaan, tellen ze 81 werknemers en konden ze in 2018 rekenen op een omzet van 16 miljoen EUR. Met de nieuwe vestiging in Antwerpen versterkt SpotIT zijn groei in Vlaanderen en komt zo ook in 2019 blijvend tegemoet aan de stijgende vraag naar security oplossingen.

De Belgische onderneming SpotIT werd in 2014 opgericht en is gespecialiseerd in het bouwen van veilige digitale bedrijfsomgevingen. Dit doen ze aan de hand van consultancy, managed services, security governance, audits en pen tests, maar ook door compleet nieuwe security- en netwerkinfrastructuren op te zetten.

Vraag overstijgt aanbod

En hier is nood aan zo blijkt, want SpotIT bouwde al een sterk klantenportfolio uit en kan jaarlijks ook op tal van nieuwe klanten rekenen. Allnex, Fluvius, Joris Ide, Metallo, MSC, PXL Hogeschool en Terumo zijn maar enkele voorbeelden van bedrijven die al bij SpotIT kwamen aankloppen. “De afgelopen jaren timmerden we hard aan de groei van ons bedrijf. We barsten uit onze voegen en momenteel is het moeilijker om extra medewerkers te vinden dan nieuwe klanten”, verklaart CEO Steven Vynckier.

SpotIT Antwerpen opent de deuren

“Het kantoor in Antwerpen is een mooi gevolg van onze structurele groei. Net als Gent en Limburg, is ook Antwerpen een bewuste keuze wegens de interessante ligging voor zowel (potentiële) medewerkers als klanten. Bij SpotIT streven we ernaar een aantrekkelijke, lokale werkgever te zijn voor ons personeel. Door de aanwezigheid van meerdere kantoren spenderen onze werknemers minder tijd in de file en bieden we hen een betere work-life balance”, besluit Steven.

Het kantoor in Antwerpen heeft een capaciteit van 21 medewerkers. Op dit moment heeft het bedrijf maar liefst 17 openstaande vacatures. Ontdek ze via www.spotit.be/nl/jobs/vacatures.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.