thumbnail_foto Jeroen De Man Ingrid De Poorter en Kris Du Bois {"subsource":"done_button","uid":"E3040C69-C739-4E58-8308-E3DFC4FAAE69_1591936287763","source":"other","origin":"gallery","source_sid":"E3040C69-C739-4E58-8308-E3DFC4FAAE69_1591936287770"}

De Groote – De Man breidt uit met integratie van ‘Mister Wolf’

GENT - De Groote – De Man fuseert met het gekende advocatenkantoor ‘Mister Wolf’ uit Halle. Beide kantoren gaan voortaan samen verder als ‘De Groote – De Man’. De instroom van extra experts in Vastgoed- en Ondernemingsrecht breidt de dienstverlening van De Groote – De Man sterk uit.

Het advocatenkantoor ‘Mister Wolf’ is voortaan ‘De Groote - De Man’. Beide advocatenkantoren besloten hun gelijklopende visie en complementaire expertise te bundelen en als één geheel verder te gaan. Daarnaast vormt de integratie een logisch antwoord op de aanhoudende groei van beide kantoren. Zowel De Groote – De Man als Mister Wolf kenden de laatste jaren een forse toename in hun klantenbestand. Door te fuseren, kunnen zij voortaan meer cliënten helpen en dat in meer materies.

De Groote – De Man staat particulieren en ondernemingen bij in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht, Privacy & IT, Familierecht en Strafrecht. Mister Wolf heeft diepgaande expertise in Vastgoed- en Ondernemingsrecht. De integratie van beide teams betekent voor De Groote – De Man dus een significante uitbreiding van de expertise binnen de afdelingen Vastgoed- en Ondernemingsrecht.

Match in innovatieve visie op advocatuur

De keuze om beide kantoren te fuseren, gaat verder dan een complementaire expertise. De Groote – De Man en Mister Wolf delen een passie voor ondernemerschap en geloven in de kracht en noodzaak van innovatie binnen de advocatuur. “De advocatuur van de toekomst moet mensen en ondernemingen écht helpen groeien. Wat dat betekent? Efficiënte oplossingen, digitalisering, automatisering. En vooral een toegankelijke, proactieve partner zijn “, vertelt Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man.

Kris Du Bois wordt nieuwe vennoot

Kris Du Bois, Vastgoedexpert en oprichter van Mister Wolf, wordt medevennoot bij De Groote – De Man. Samen met Ingrid De Poorter en Jeroen De Man zal hij de strategische koers van het kantoor vormgeven. “De integratie met DGDM is een verhaal van 1 + 1 = 3. De visie op wat advocatuur moet zijn, is ongelooflijk gelijklopend, de talenten en de regio’s complementair. Door onze krachten, mensen en gedachten te bundelen, zijn we in staat om nog meer dan vroeger baanbrekend te zijn. Met één duidelijk doel: zorgen dat de klant uitermate tevreden is! Wij hebben hier enorm veel goesting in.”

Grotere uitbreidingsstrategie

De integratie van Mister Wolf kadert in een ambitieus uitbreidingsplan van De Groote – De Man. Het kantoor is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Om te beantwoorden aan extra binnen- en buitenlands cliënteel zijn er de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen gepland. En dit zowel in België als in het buitenland.

De locatie van Mister Wolf in Halle wordt de derde vestiging van De Groote – De Man. Het oorspronkelijk Gentse kantoor opende vorig jaar ook al een tweede kantoor in Brussel.