Nieuws Oost-Vlaanderen De Planckaerts in zee met Afix Group uit Aalter

De Planckaerts in zee met Afix Group uit Aalter

De Planckaerts in zee met Afix Group uit Aalter

AALTER – Eddy Planckaert, de succesvolle telg van de wielerfamilie uit Nevele, is niet uit de actualiteit te bannen. De renovatie van het Planckaert kasteel in Lurcy-Levis (Frankrijk) is wekelijks te volgen op nationale televisie. De Planckaerts zochten voor dit grootse verbouwingsproject een betrouwbare partner die instaat voor veilige werftoegang op hoogte. AFIX Group heeft ervaring in dergelijke werkzaamheden en kan op snelle en efficiënte wijze in België maar ook in Frankrijk veilige steigerconstructies leveren en monteren.

Voor de heropbouw van het door brand verwoeste kasteel leverde AFIX Group de engineering, de renovatiesteigers, 3D visualisatie, het projectbeheer en uiteindelijke montage van 1.200 m2 systeemsteigers op locatie. Na 4 werkdagen was steigerconstructie klaar voor keuring en ingebruikname. Het Aalterse bedrijf strikte de enthousiaste Planckaert-familie voor een paar fijne gesprekken. Het eerste interview met Francesco Planckaert staat al de lezen op de vernieuwde website www.afixgroup.com. De komende twee weken volgt ook nog een interview met Christopher Timmerman en natuurlijk Eddy Planckaert zelf.

Leverancier van steigeroplossingen

AFIX Group is een innovatieve Belgische fabrikant van systeemsteigers met jarenlange productie-ervaring. Als geïntegreerd staalverwerkingsbedrijf staat AFIX Group in voor zowel het ontwerp én de productie als de verkoop, verhuur en financiering van modulaire steigerbouwelementen in méér dan 20 landen.

AFIX Group heeft Nederlandse en Turkse productieafdelingen en 11 verkoopkantoren in België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Marokko, Turkije en Mauritius. Het bedrijf telt 120 medewerkers en draaide in 2019 een groepsomzet van 22,5 miljoen euro. Sinds 2004 maakt AFIX Group in eigen beheer professionele steigersystemen betaalbaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.