Nieuws Oost-Vlaanderen Deliveroo officieel van start in Ros Beiaardstad

Deliveroo officieel van start in Ros Beiaardstad

Deliveroo officieel van start in Ros Beiaardstad

DENDERMONDE – Deliveroo is woensdag officieel gestart in Dendermonde. Via de app en website kunnen liefhebbers van lokale restaurants gerechten bestellen en die thuis, of waar ze ook willen, in minder dan 30 minuten laten leveren.

In heel wat Vlaamse steden konden klanten al eerder gerechten bestellen via het platform van Deliveroo. Dendermonde is na Aalst de tweede stad in de Denderstreek waar de maaltijdbezorger neerstrijkt. In een eerste fase zullen 25 koeriers aan de slag gaan, maar Deliveroo blijft op zoek naar bijkomende koeriers. Bovendien verwelkomt de leverancier-aan-huis naast restaurants nu ook speciaalzaken en buurtwinkels zoals bakkerijen en delicatessenzaken, waardoor dus nog meer Dendermondse ondernemers kunnen profiteren van de diensten.

“Deliveroo komt er nadat een stijgend aantal inwoners en horeca-uitbaters in Dendermonde ons sinds enige tijd contacteren. We hebben er alle vertrouwen in dat onze leveringsdienst een impuls zal geven aan kleine en grote lokale horecaondernemingen, waardoor ze hun klanten zullen zien groeien en ze hun zaak op volle capaciteit kunnen doen draaien”, volgens Quirin Dalemans, General Manager voor Deliveroo in België.

Lokale economie

“We zijn trots om van start te mogen gaan in Dendermonde. Deze uitbreiding past perfect in onze expansiestrategie en onze missie om aan elke Belg onze diensten aan te bieden. Nu Deliveroo actief is in alle grote steden in België, richten we het vizier op de iets kleinere steden om op zoveel mogelijk plaatsten dicht bij de klant te zijn en ons verder te verankeren in de lokale economie.”

Met de kortingscode HALLODEN genieten klanten in Dendermonde tot 6 juni van 15 euro korting op hun eerste bestelling bij een aankoop van minimum 20 euro. Op de lijst van restaurants waar Deliveroo mee samenwerkt staan Burger Deluxe, Frituur ’t Pleintje, Pitta Karine, Lara Eethuis, Mc Donalds, Mechelse Poort, Nam Sam, Nori Sushi, Pizza aan huis, Pizza Heat, Pizza Hut en Seven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.