Nieuws Oost-Vlaanderen DentAdmin en Doctena slaan de handen in elkaar

DentAdmin en Doctena slaan de handen in elkaar

DentAdmin en Doctena slaan de handen in elkaar

000000000000dimitryDe grootste medische afsprakensite van België http://www.doctena.be gaat in zee met DentAdmin, de toonaangevende software voor tandartsen in België, die werd ontwikkeld door het Wetterse bedrijf ATX, dat in vijftien jaar een stevige reputatie wist te verwerven als gepassioneerd team van gedreven ontwikkelaars voor administratieve toepassingen.
Dankzij deze samenwerking kunnen tandartspraktijken die DentAdmin gebruiken automatisch de vrije afspraakmomenten publiceren op het platform van Doctena. Sinds de lancering van het platform maken steeds meer tandartsen gebruik van de optie om online een afspraak te maken.
Dimitry Smagghe (foto) oprichter en CEO van DentAdmin geeft aan waarom het platform zo populair is. “Receptionisten in tandartspraktijken hebben het altijd erg druk. Als ze de kans krijgen om automatisch de vrije uren online te plaatsen, krijgen klanten een overzicht van de vrije tijdstippen. De werklast in praktijken wordt zo verminderd omdat de agenda niet steeds hoeft te worden aangepast. De klanten kunnen die namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week
raadplegen. En daaraan heeft de veeleisende klant/patiënt van vandaag nood, want in het drukke bestaan van vandaag is tijd zowat het nieuwe goud geworden. ”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.