Open Bedrijvendag Zele Foto: IF

Dertien bedrijven uit Zele zetten de deuren open: “Misschien overwegen inwoners een job dicht bij huis”

ZELE - Op zondag 2 oktober van 10 tot 17 uur openen dertien Zeelse bedrijven hun deuren tijdens de Open Bedrijvendag. Ze zijn actief in heel wat verschillende sectoren.

“De Zeelse bedrijven willen zich tonen en nieuwe werknemers aanwerven. Op Open Bedrijvendag kunnen geïnteresseerden in de eigen gemeente verkennen en een job dichtbij huis overwegen”, zegt schepen voor Lokale Economie Jos Withofs (CD&V). “We nodigen ook alle Zelenaars uit om zo veel mogelijk met de fiets te komen. We voorzien een uitgestippelde fietsroute die bezoekers langs alle deelnemende bedrijven leidt.”

Op vraag van enkele Zeelse bedrijven neemt ook het gemeentebestuur van Zele voor het eerst actief deel aan het evenement en stelt het de Zeelse Zorgstraat met de campus van De Bron, De Vliet en de Zeelse campus van Sint-Blasius open voor het publiek. “Samen de deuren openzwaaien op de eerste zondag van oktober zorgt voor een enorme boost”, zegt Inge Claerhout, directeur VOKA Open Bedrijvendag.

De deelnemende Zeelse bedrijven op een rijtje: 3Motion, Berry Global BPI Zele, Hydrauvision, De Rockers Logistics, Redsport Padel Belgium, JURI nv, Raemdonck Ramen, Sematex, Nebim Zele, Groep De Vlieger bv, Häfele Belgium, VACO en de Zeelse Zorgstraat met Centrum Woonzorg De Bron, Zorgnetwerk Trento – De Vliet en AZ Sint-Blasius Campus Zele.