Desco opent vernieuwde toonzaal in Temse

123descoDesco, de specialist in sanitair en verwarming, met hoofdkantoor in Wijnegem, heeft in Temse een volledig vernieuwde toonzaal in gebruik genomen. De volledig nieuwe toonzaal en het gemoderniseerde magazijn in het Desco-filiaal in Temse is een feit. Op 12 december werd officieel het lint doorgeknipt van het vernieuwde verkooppunt met afhaalmagazijn. Klanten zullen voortaan kunnen rekenen op een nog professionelere service met onder meer een ‘rapid’ toog, een scholingsruimte en een kiesvriendelijke toonzaal.

Desco Temse kreeg in de zomer een grondige make-over. Zo werd de voorgevel van het filiaal volledig gerenoveerd, in lijn met de Desco-huisstijl die de specialist in sanitair en verwarming wil doortrekken naar alle verkooppunten. Ook de toonzaal werd volledig vernieuwd, met het oog op maximale klantenservice.

Filiaalverantwoordelijke Fred Luyten: Het onthaal is nu nog persoonlijker, zeker ook met één centrale in- en uitgang. Aan de ‘rapid toog’ kunnen professionele klanten hun klein materiaal bestellen, terwijl ze zelf de grotere stukken bijeenzoeken. Tijdbesparend en dus erg geapprecieerd door de vakmensen, dat zien we ook in andere filialen. Het team van Desco Temse is uiteraard hetzelfde gebleven. Wij zijn alvast blij dat we na de renovatiewerken stofvrij aan de slag kunnen in ons vertrouwde filiaal en nieuwe toonzaal