Wycotec Wetteren Foto's: Wycotec

Dimitri Nicoli wordt nieuwe CEO van Wycotec

Wycotec, Belgisch fabrikant van functioneel en architecturaal stalen schrijnwerk, kondigt aan dat Dimitri Nicoli vanaf 2 mei de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich zal nemen.

Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft haar maatschappelijke zetel in Alleur en administratieve zetel in Wetteren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Belgische B2B-markt op het vlak van metalen schrijnwerk en totaalafwerking.

Dimitri was sinds 2023 al aan het werk in het bedrijf als commercieel directeur. Sinds zijn toetreding heeft Dimitri bewezen een drijvende kracht te zijn achter het succes en de groei van het bedrijf. Hij volgt Wim Meneve op, die aan boord blijft in het bestuur om zijn expertise te blijven inzetten.

"Ik ben enorm verheugd om de rol van algemeen directeur op mij te nemen bij Wycotec", vertelt Dimitri. "Samen met ons getalenteerde team zullen we blijven streven naar excellentie in onze producten en diensten. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van ons succes en ik kijk ernaar uit om samen met hen nieuwe hoogten te bereiken. De bouwsector zit in een uitdagende periode en wij zullen daar als leverancier samen meewerken aan oplossingen."