Signing Nazareth bewerkt brd_bis

DKF Fiduciaire neemt Accountancykantoor Van den Broeck – Vandecasteele over

DKF Fiduciaire zet haar opmars in Vlaanderen verder. Na de overname van GVS Accountants en Belastingsconsulenten uit Gent eerder dit jaar, wordt nu ook Accountancykantoor Van den Broeck - Vandecasteele uit Nazareth geïntegreerd. De overname kadert in de ambitie van DKF Fiduciaire om haar aanwezigheid in Oost-Vlaanderen verder uit te breiden.

Het nieuwste kantoor, dat omgedoopt wordt tot DKF - VDB - VDC Fiduciaire, komt onder leiding van Katinka De Clercq. Na zes jaar als accountant binnen DKF Fiduciaire wordt zij partner. Alle medewerkers die in Nazareth momenteel aan de slag zijn, behouden hun job.

DKF Fiduciaire kent een lange geschiedenis met wortels die teruggaan tot 1951. Bij oprichting was het kantoor voornamelijk in de regio Kortrijk actief, tot in 1999 onder impuls van een nieuwe bestuurdersploeg een groeistrategie werd gevolgd. DKF Fiduciaire verwierf in een eerste fase de aandelen van Orbofisk uit Waregem. Later werden ook de kantoren van Dries Lagae uit Tielt, Willem Decraene & Partners uit Waregem en GVS Accountants en Belastingconsulenten uit Gent overgenomen. Het bedrijf telt 65 medewerkers, waaronder acht partners. DKF maakt ook deel van de MGI Worldwide-groep, een internationale associatie van accountants en consultants.

Geen onbekend terrein

Met de overname van accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele uit Nazareth krijgt DKF Fiduciaire er weer een nieuw kantoor bij. Op die manier volgt het bedrijf de consolidatietrend die binnen de sector aan de gang is. “Dit is een mooie opportuniteit die ons de nodige slagkracht zal geven om verder te groeien en die ook de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede zal komen”, zegt Brecht Damman, partner bij DKF Fiduciaire. “Oost-Vlaanderen is voor ons geen onbekend terrein meer."

Voor Van den Broeck - Vandecasteele was het dan weer belangrijk de continuïteit en de toekomst van het kantoor te garanderen. Zo blijven dochters Kim Van den Broeck en Inge Van den Broeck binnen het kantoor actief. “We willen onze medewerkers een toekomstperspectief met groeimogelijkheden bieden en in DKF Fiduciaire vonden we een partij die dat kan waarborgen. Ze beschikken over veel ervaring en er heerst een cultuur van openheid. Bij DKF Fiduciaire wordt niet enkel het verhaal van de klant geschreven, maar krijgen onze medewerkers ook kansen om hun carrière verder uit te bouwen”, stellen Luk Van den Broeck en Chris Vandecasteele.

Foto: Bovenaan van links naar rechts: Brecht Damman, Inge Van den Broeck, Kim Van den Broeck. Onderaan van links naar rechts: Luk Van den Broeck, Katinka De Clercq, Chris Vandecasteele.