Nieuws Oost-Vlaanderen Dranken XL verkoopt 4.000 referenties van sterke drank online

Dranken XL verkoopt 4.000 referenties van sterke drank online

Dranken XL verkoopt 4.000 referenties van sterke drank online

drankSerieel ondernemer Vincent Parisis uit Deurle lanceerde via de vennootschap The Boozestore de succesvolle webshop Ginsonline, die ondertussen, met een gediviersifieerd aanbod van diverse soorten gin, een trouw publiek heeft weten te vinden.

Dat heeft voor een stuk te maken met de gin-hype, maar zeker ook met het feit dat het bedrijf voortdurend probeert te innoveren – dat gebeurde bijvoorbeeld met een warme gin en een Matterhorngin – en tegelijk sterk probeert in te spelen op de actualiteit,

Nu komt Vincent Parisis op de proppen met een nieuw initiatief onder de naam Dranken XL.

“Het einde van de ginhype is nog lang niet in zicht”, zegt hij, “maar toch willen we diversifiëren. Het is de bedoeling een breder assortiment te brengen van sterke dranken naast gin. Wij bieden zowel whisky, rum, wodka als andere sterke dranken en aperitiefdranken aan.  Ons gamma heeft meer dan 4.000 referenties en gaat zeer breed van de meer courante producten tot zeer exlusieve producten.”

Dranken XL probeert zich overigens niet enkel te onderscheiden met het zeer ruime aanbod, waaraan elke dag andere flessen worden toegevoegd, en met scherpe prijzen, maar ook met een bijzonder snelle levering. “Wie voor 17 uur bestelt, krijgt zijn drank al de volgende dag geleverd en vanaf bestellingen van 100 euro is de verzending gratis”, geeft Vincent Parisis aan. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.