Nieuws Oost-Vlaanderen Drie nieuwe Oost-Vlaamse winkels voor Okaïdi

Drie nieuwe Oost-Vlaamse winkels voor Okaïdi

Drie nieuwe Oost-Vlaamse winkels voor Okaïdi

0000000000000okaidiTerwijl veel retailondernemers het behoorlijk lastig hebben en terwijl met name het kledingsegment kreunt onder de concurrentie van de Ierse speler Primark én onder de niet aflatende toename van de populariteit van e-commerce, bouwt het Noord-Franse IDKids, dat onder meer de winkels Okaïdi en Obaïbi uitbaat, onverstoorbaar voort aan zijn expansie.

“In december hebben we winkels geopend in Oostende en Turnhout”, zegt Chielbert Crielaard, verantwoordelijke voor de Benelux en Duitsland. “En in februari en maart van dit jaar hebben we eigenlijk nog een extra tandje bijgestoken met de opening van negen nieuwe winkels, de herinrichting van een bestaande winkel en de uitbreiding van de verkoopoppervlakte in twee andere winkels.”

Ook in Oost-Vlaanderen blijft de groep geloven dat haar concept over de nodige troeven beschikt om consumenten te overtuigen. Ook in Aalst, Eeklo en Ninove kunnen consumenten die op zoek zijn naar “no nonsense” kinderkleding voor de leeftijdsgroep van twee tor veertien jaar nu bij Okaïdi terecht.

Eind maart zijn er op die manier 37 Okaïdi winkels in België. 35 ervan worden in eigen beheer uitgebaat, twee door een franchisepartner. Volgens Crielaard betekent dit echter allerminst dat er een einde komt aan de expansie. “We zullen dit jaar nog meer eigen winkels en franchisewinkels openen”, laat hij optekenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.