Nieuws Oost-Vlaanderen Drie op een rij: Vandenbussche opnieuw erkend als Best Managed Company

Drie op een rij: Vandenbussche opnieuw erkend als Best Managed Company

Drie op een rij: Vandenbussche opnieuw erkend als Best Managed Company

AALTER – Bouwbedrijf Vandenbussche behoudt zijn Best Managed Companies-label. Het kwaliteitslabel wordt elk jaar aan ondernemingen toegekend met een heldere langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een sterk engagement en mooie financiële resultaten. Voor Vandenbussche is het al de derde keer op rij dat ze worden erkend als ‘Best Managed Company’. Met deze onderscheiding staan ze tussen 25 andere topbedrijven.

In 2017 lanceerde Deloitte Private het initiatief in samenwerking met Econopolis en sinds 2019 ook KU Leuven. Bedrijven die wensen deel te nemen aan het programma, moeten een omzet hebben van meer dan 10 miljoen euro, moeten minstens 5 jaar bestaan en meer dan 25 voltijdse werknemers in dienst hebben. De bedrijven moeten zich uiteraard ook houden aan alle wetten, fiscale regels en ethische voorschriften.

Duurzame bedrijfsvoering

“Het Best Managed Companies-programma beloont kwaliteiten die in de huidige omstandigheden belangrijker dan ooit zijn”, vertelt CEO Kristof Defruyt. “Wij zijn trots op dit kwaliteitslabel. Het is de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het onderstreept onze grote veerkracht, onze heldere visie en ons sociale engagement elk jaar opnieuw.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

33 ondernemingen failliet

GENT – De afgelopen week heeft de ondernemingsrechtbank van Gent het faillissement van 33 ondernemingen uit de regio afgehandeld. De… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.