Nieuws Oost-Vlaanderen Drie sterke vrouwen starten nieuw businessnetwerk op in het Waasland

Drie sterke vrouwen starten nieuw businessnetwerk op in het Waasland

Drie sterke vrouwen starten nieuw businessnetwerk op in het Waasland

SINT-NIKLAAS – Meer dan 70 ondernemers tekenden present op het nieuwe Business Netwerk Waasland. Het Waasland heeft niet meteen een tekort aan netwerken, maar nu komt er dus nog eentje bij. Drie enthousiaste dames sloegen de handen in elkaar en zetten Business Netwerk Waasland op, een netwerk dat geïnteresseerde ondernemers, zelfstandigen en start-ups wil bijeenbrengen. Het netwerk komt minstens 2 maal per jaar samen op inspirerende locaties.

Ann Schoenmaekers van Xerius, Nicole Boons van SD Worx en Yana Poelman van Kompagnon zijn de trekkers van dit verhaal. “Als ondernemer weet je dat er in het Waasland veel potentieel zit”, stelt Yana Poelman. “Er wordt gewoon te weinig georganiseerd om hen samen te brengen, om elkaar beter te leren kennen en nog meer business te doen binnen de regio. Met Business Netwerk Waasland is het ons erom te doen om gepassioneerde mensen bijeen te brengen en een heus netwerk op te bouwen.”

De eerste meeting vond deze week donderdag plaats in de Kerel-brouwerij in Tielrode. Netwerken rond gerstenat zorgt altijd voor meerwaarde. “Naast een bedrijfsbezoek zorgen we er ook voor dat de netwerking wordt gefaciliteerd en dat je de kans krijgt om collega-ondernemers beter te leren kennen” zegt Ann Schoenmaekers.

Nicole Boons vindt het zeer bemoedigend om te zien dat de Wase ondernemer deze kans benut om de economische aarde van de regio te benadrukken. “Met dit netwerk willen we zakenmensen bijeen brengen die concreet te werk gaan, niet oeverloos praten maar daden stellen”, vindt Boons. “Om dat te kunnen realiseren, moet je elkaar uiteraard beter leren kennen. We hopen dat dit netwerk een eerste stap is.”

info: www.businessnetwerkwaasland.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.