Nieuws Oost-Vlaanderen Drukkerij 3Motion innoveert met denktank 3MotionLab

Drukkerij 3Motion innoveert met denktank 3MotionLab

Drukkerij 3Motion innoveert met denktank 3MotionLab

0000000000000000000003motionFemke Helon is één van de ambassadeurs van het vrouwelijke ondernemerschap waaraan de ondernemingswereld nood heeft. Ze  is eigenaar van 3Motion, een bedrijf dat ze op 26-jarige leeftijd in 2010 oprichtte. Zes jaar later heeft 3Motion een twintigtal medewerkers in dienst.

Het Lokerse bedrijf heeft ook een mooi machinepark uitgebouwd en is gespecialiseerd in groot formaat digital printing. “Door creatief mee te denken bieden we de klanten een totaalpakket aan”, zegt Femke Helon, “en dat wordt sterk naar waarde geschat.”

3Motion houdt ontwerp, productie, afwerking, verzending en montage allemaal in eigen beheer. “Zo kunnen we soepel inspelen op de wensen van de klanten”, benadrukt Femke Helon.  Om op die wensen in te spelen, investeerde het bedrijf inmiddels ook in een nieuw snij- en freesmachine. “Zeggen dat de klant koning is, is één zaak, er ook naar handelen een andere” geeft Femke Helon nog aan. “Wij willen echt creatieve printpartners zijn van onze klanten en op die manier voor toegevoegde waarde zorgen.”  Om die die creatieve ambitie optimaal te ondersteunen, heeft 3Motion  binnen het bedrijf ook de cel  “3Motion Lab”. opgericht, een soort denktank voor het bedenken en uitwerken van concepten. “Door hier na te denken over de juiste vorm en over printmogelijkheden en materiaalkeuzes bieden we de klant de meerwaarde waarnaar hij op zoek is”, geeft Femke Helon nog aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.