Nieuws Oost-Vlaanderen Duivelse Takeuchi strijdt tegen ALS

Duivelse Takeuchi strijdt tegen ALS

Duivelse Takeuchi strijdt tegen ALS

NINOVE – Takeuchi strijdt mee tegen de ziekte ALS door geld in te zamelen voor de ALS Liga: de vereniging die zich in België inzet voor ALS-patiënten. Tijdens het wereldkampioenschap voetbal zet de Belgische verkoper van dit merk een campagne op om de ziekte en de ALS Liga onder de aandacht te brengen. De campagne kreeg de naam ‘Project #TB225’ en krijgt de steun van Simon Mignolet.

De firma Verhoeven, met vestiging in Ninove, is voor de gehele Benelux, Duitsland en Polen importeur van Takeuchi minigravers, rupsladers en rupsdumpers. Gedurende de periode van het wereldkampioenschap rijdt Verhoeven het hele land door met een speciale ‘duivelse’ editie van Takeuchi’s nieuwste minigraver: de TB225. De minigraver wordt geplaatst op druk bezochte locaties in België. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ALS Liga.

“Binnen de zakelijke markt zoeken we tevens naar steun voor de ALS Liga. Zo bieden we donatiepakketten aan en zamelen we geld in via onze leveranciers”, zegt CEO Peter van de Auwera.

Naast deze inzameling is het gedurende het wereldkampioenschap mogelijk om te bieden op de spraakmakende editie van de #TB225. Op 14 juli wordt de combi van de machine én aanhangwagen verkocht aan de hoogste bieder. Elke euro bovenop de inkoopprijs wordt geschonken aan de ALS Liga.

ALS Liga

ALS Liga België, een niet-gesubsidieerde vzw, tracht de laatste levensjaren van ALS-patiënten zo kwalitatief mogelijk te maken, door hen en hun naasten bij te staan op psychosociaal en administratief vlak. Ze lenen hulpmiddelen uit voor mobiliteit en communicatie, komen op voor hun rechten bij de overheid, stimuleren  en financieren het wetenschappelijk onderzoek via het fonds ‘A Cure for ALS’ en verstrekken zorg op maat verstrekken via het fonds MaMuze.

Selfie support

Verhoeven wil de ALS Liga financieel steunen en daarnaast zoveel mogelijk aandacht vragen voor Project #TB225. Komt u de duivelse minigraver tegen? Maak dan een selfie met de machine en post deze op social media met de hashtags: #TB225 en #ALS.

Officiële aftrap

De campagne gaat op 28 mei van start met een officiële kick-off in de aanwezigheid van de burgemeester van Ninove, Tania de Jonge, en topmodel Anouck Lepere. Hier zal de machine voor het eerst worden getoond en gaat de rondreis door België van start.

Wilt u meer weten over Project #TB225? Een donatie doen of misschien zelfs wel een bod uitbrengen op de duivelse editie? Ga dan naar de website: www.TB225.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.