Nieuws Oost-Vlaanderen Duke & Grace helpt marketing managers het verschil maken met gloednieuwe podcastreeks

Duke & Grace helpt marketing managers het verschil maken met gloednieuwe podcastreeks

Duke & Grace helpt marketing managers het verschil maken met gloednieuwe podcastreeks

GENT – Fullservicebureau Duke & Grace lanceert de podcastreeks ‘Difference Talks’. In totaal telt de podcast acht afleveringen, verspreid over heel 2022. Hiermee wil het ‘difference agency’ marketing managers en directors helpen om dagelijks het verschil te maken voor hun bedrijf. Experts die je mag verwachten zijn o.a. Vic Dresen (Marketing Director van Burger King) en Katsuyuki Nagatani (UX Lead van Belfius).

“Na vijftien jaar trendrapport was het tijd voor iets nieuws. Met onze nieuwe positionering, waarbij we vooral willen focussen op het verschil dat we in elk project maken, wilden we het dit jaar logischerwijze zelf ook anders aanpakken. Ons doel is om positieve business impact te genereren door mensen in beweging te brengen, groei te ontketenen en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Met deze podcastreeks voegen we de daad bij het woord: practise what you preach”, zegt Linda Galle, Managing Director van Duke & Grace.

In elke aflevering zetten ze een expert uit hun eigen team tegenover een klepper van formaat en gaan ze op zoek naar hoe je een verschil maakt binnen elk marketingdomein. In de eerste aflevering gaan Kenny Vermeulen, Creative Director bij Duke & Grace, en Vic Dresen, Marketing Manager bij Burger King, bijvoorbeeld op zoek naar hoe je dat doet met creativiteit.

Deze en toekomstige afleveringen vind je op podcast.dukeandgrace.com.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.