Nieuws Oost-Vlaanderen Ecobeton Water Technologies versterkt voor de toekomst

Ecobeton Water Technologies versterkt voor de toekomst

Ecobeton Water Technologies versterkt voor de toekomst

BEVEREN – Ecobeton Water Technologies kondigt aan dat de familie Essers en Luc Jeurissen het kapitaal van het bedrijf komen versterken. De familie Essers neemt daarbij een meerderheidsbelang.

Ecobeton Water Technologies is een trendsetter in duurzaam waterbeheer. Het is het voorbije decennium sterk ontwikkeld. Het bedrijf met vestiging in Beveren biedt concrete oplossingen voor actuele problemen zoals extreme wateroverlast en aanhoudende droogte. Het opent nieuwe perspectieven rond de ruimere inzet en het management van hemelwater. Geluidslast beheren, de openbare ruimte inrichten, … het zijn evenzeer opportuniteiten voor verdere duurzame groei van Ecobeton Water Technologies.

Nieuwe inzichten

De versterking van het kapitaal stelt de toekomst van het bedrijf veilig, het verlegt ook grenzen. De huidige eigenares mevr. Hilde Cuykx blijft aan boord, zodat de continuïteit in kennis en ervaring verzekerd is. Met de familie Essers en Luc Jeurissen komen nieuwe inzichten en een andere invalshoek rond visie en strategie het bestuur versterken. Alle betrokken bedrijven zijn bovendien klaar voor het nieuwe millennium.

De recent in plaats gestelde CEO, Luc Vandebeek, de directie en de medewerkers van Ecobeton Water Technologies krijgen het volle vertrouwen van de nieuwe eigenaars. De klanten van Ecobeton Water Technologies kunnen bijgevolg rekenen op nog meer dynamiek rond ‘concepts that drive society’.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.