Quadronics

Een nieuwe, frisse wind voor de Rent+ verhuursoftware

GENT – Quadronics, gespecialiseerd in bedrijfssoftware, neemt de Rent+ verhuursoftware van Corilus over. Dat maakten beide bedrijven eind vorige week bekend.

CMS (deel van de Corilus groep – gespecialiseerd in software oplossingen voor medische beroepen) ontwikkelt en verdeelt geïntegreerde softwareoplossingen voor het commerciële, logistieke en administratieve beheer van verhuurbedrijven, met een sterke expertise in verhuur binnen de audiovisuele sector en de evenementensector met beurs- en feestmateriaal.

In de afgelopen 25 jaar heeft CMS, onder begeleiding van Patrick Vrydaghs, met de Rent+ verhuuroplossing een brede klantenbasis in Europa uitgebouwd. Geapprecieerd voor de uitgebreide, performante functionaliteiten, de ruime parametrage mogelijkheden en kwalitatieve ondersteuning, zet de Rent+ verhuuroplossing met de overname door Quadronics een belangrijke stap richting de toekomst.

Continuïteit verzekerd

Met de overdracht van Rent+ aan Quadronics komt er een management team aan het stuur dat zich opnieuw volop zal focussen op de verhuursector en de vernieuwing van de Rent+ oplossing. Het vertrouwde Rent+ support- en ontwikkelingteam blijft aan boord en wordt versterkt door Bertrand Heck en Etienne Monnier. Zij hebben beide een solide ervaring in de sector. Met een verzekerde continuïteit en versterkt enthousiasme, wordt de basis gelegd voor de nieuwe generatie van Rent+ oplossingen.

“Ik ben blij dat we de rijke ervaring en sectorkennis die in de Rent+ oplossing vertaald werd een nieuw elan kunnen geven. Met de technologische investeringen die het nieuwe management team plant, is de continuïteit voor onze klanten en de Rent+ oplossing verzekerd”, zegt Patrick Vrydaghs, Business unit manager Rent+ bij Corilus.

 

Vernieuwde software

Filip Vandenweghe, die voortaan de rol als Business Unit Manager voor Rent+ zal opnemen, voegt toe: “Als Quadronics helpen we onze klanten bij de modernisering van hun software en bedrijfsprocessen, steeds op maat van de klant én op een financieel slimme manier. We helpen onze klanten om van hun digitale transformatie een succes te maken, en zorgen ervoor dat hun bestaande software naar de laatste standaard wordt gebracht en klaar is voor de toekomst.”

“Vanuit de filosofie ‘Practice what you preach’, past Rent+ perfect bij deze activiteit. Niet alleen brengen we meer dan 70 jaar implementatie- en ontwikkelingservaring van diverse bedrijfssoftwares binnen bij Rent+, we kennen tevens de laatste technologische trends om ook de software van Rent+ te vernieuwen”, gaat hij verder. “We zijn dan ook erg enthousiast om een bedrijfssoftware onder onze hoede te nemen die zo volledig en robuust uitgewerkt is dat het alle noden van verhuurbedrijven ondersteunt. We hebben alvast veel zin in om erin te vliegen en Rent+ verder te ontwikkelen zodat het ook in de toekomst de beste verhuursoftware blijft.”