Nieuws Oost-Vlaanderen Eerste startersbazaar toont "goesting" van ondernemers

Eerste startersbazaar toont "goesting" van ondernemers

Eerste startersbazaar toont "goesting" van ondernemers

00000000000000startersbazaarOp vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober organiseert Starterslabo Oost-Vlaanderen de eerste editie van de Startersbazaar in het Shoppingcenter Gent Zuid, dat in het dezer dagen door wegenwerken geteisterde Gent wel nog gemakkelijk te bereiken is.

“Het event staat voor twee dagen vol prettige verrassingen, nieuwe ontdekkingen en leuke ervaringen”, zegt Liesbeth Marckx die ondernemerscoach is van het Starterslabo.

De 36 startende ondernemers hebben zeker niet de bedoeling om als het ware de Elon Musk van Vlaanderen te worden. Maar ze gaan wel volop voor hun passie. Het gaat onder meer om coaches en trainers, die mensen op weg willen helpen naar een gelukkiger leven, zoals een lachcoach. Daaraast zijn er onder meer kunstenaars, designers, illustratoren en culinaire ondernemers. Verschillende van de deelnemende startende ondernemers zijn ook al in Made in Oost-Vlaanderen aan bod gekomen.

“Op die manier creëren we een echte bazaar”, zegt Liesbeth Marckx, “die de bezoekers enorm veel beleving zal bezorgen, met culinare verwennerijen, kookworkshops, de mogelijkheid om zichzelf een creatief kapsel aan te meten, kennis te maken met een persoonlijke styliste of  computeradvies te krijgen. We willen tonen dat ondernemers talent en vooral goesting hebben.”

Ook ondernemers die zelf al een zaak hebben, kunnen hier ongetwijfeld nog veel nieuwe inspirerende ideeën opdoen. Het programma met alle deelnemers, standhouders, podiumshows en activiteiten in de pop-up studio is terug te vinden op https://www.facebook.com/events/975579579172220/.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.