Nieuws Oost-Vlaanderen Elektriciteitsbedrijf uit Ninove en beveligingsbedrijf uit Nazareth failliet

Elektriciteitsbedrijf uit Ninove en beveligingsbedrijf uit Nazareth failliet

Elektriciteitsbedrijf uit Ninove en beveligingsbedrijf uit Nazareth failliet

logo-ontwerp-zonder-knaken-aadwork-pijnacker-nootdorp1De septemberverklaring van de Vlaamse regering werd met argusogen gevolgd door Unizo. De bedrijfsorganisatie toonde zich gematigd positief  over onder meer de besparingen in het overheidsapparaat, de vermindering van de administratiever romslomp, de afschaffing van het gratis-beleid en de focus op duaal leren.

Topman Karel Van Eeetvelt  wees er anderzijds op dat de kilometerheffing voor vrachtwagens, naast transportbedrijven, ook heel wat andere ondernemingen met eigen vrachtvervoer treft.

De ondernemersorganisatie wees er voorts op dat het geen probleem is dat de Vlaamse regering de rode loper wil uitrollen voor internationale prestigeprojecten, maar dat ze niet mag vergeten dat het nog altijd de kleine en middelgrote ondernemingen zijn die de economie schragen en dat het beleid dan ook nood moet blijven hebben voor hun noden.

En die kmo’s blijven het omwille van de bekende problemen die onder meer te maken hebben met de zware administratieve lasten, de niet altijd even duidelijke reglementering en de hoge fiscale druk niet onder de markt hebben. De afgelopen week gingen in Oost-Vlaanderen opnieuw 21 bedrijven over de kop, waaronder een elektriciteitsbedrijf uit Ninove en een beveligingsbedrijf uit Nazareth.

De volledige lijst van de faillissementen vindt u op www.madeinoostvlaanderen.be/falingen.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.