De Brusselse Ellen Vankemmel (34) opent komend weekend een nieuwe pop-up winkel in de HUP/HUB i. Foto: csd De Brusselse Ellen Vankemmel (34) opent komend weekend een nieuwe pop-up winkel in de HUP/HUB i. Foto: csd

Ellen (34) opent pop-upwinkel LN Intérier: “Altijd passie gehad voor decoratie en interieur”

De HUP/HUB in de Tolpoortstraat in Deinze krijgt er binnenkort een nieuwe zaak bij. De Brusselse Ellen Vankemmel (34) opent er haar pop-up interieurwinkel LN Intérieur, nadat ze al vijf jaar succesvol een webshop uitbaat.

“Ik heb altijd al een passie gehad voor decoratie en interieur”, begint Ellen Vankemmel (34). “Een vijftal jaar geleden had ik met mijn ex-partner een hoeve gekocht en die volledig in het nieuw gestoken. Ik kreeg daar zoveel reacties op, dat ik uiteindelijk besloot om meer te doen met decoratie.”

Ellen begon toen met een Facebookpagina waarop ze interieurs en decoratiestukken deelde, maar al snel kwamen daar nog een aantal andere activiteiten bij. “Op dit moment hou ik me bezig met coaching, waarbij ik mensen help in hun eigen interieur en ik geef ook raad aan vastgoedmakelaars voor de inrichting van een woning om bij de verkoop een goede prijs te bekomen”, legt Ellen uit. “Daarnaast heb ik een webshop waarop ik kwalitatieve en betaalbare decoratie en klein meubilair verzamel en te koop aanbied.”

Fysieke winkel

Met grote hulp van haar huidige partner Michaël Ecker, opent Ellen komend weekend een fysieke winkel in de HUP/HUP in de Tolpoortstraat. “Twee jaar geleden leerde ik Michaël kennen die me hielp om in deze regio een cliënteel uit te bouwen en hij wees me ook op dit pand”, gaat Ellen verder. “Wanneer het over interieur gaat, willen klanten vaak de stukken in het echt zien voor ze iets kopen. Dus toen ik dit tegenkwam, heb ik meteen de kans gegrepen om een fysieke winkel te openen.”

De pop-upwinkel LN Intérieur opent vrijdag 6 oktober vanaf 13.30 uur. Vanaf dan is de winkel elke woensdag- en vrijdagnamiddag geopend van 13.30 uur tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur.

“De hele maand oktober is er een speciale openingsactie”, voegt Ellen eraan toe. “Iedereen die komt winkelen krijgt een kleine attentie en tien procent korting op het aankoopbedrag. Er zal ook in een giveaway voorzien worden.”