Nieuws Oost-Vlaanderen Els Robberechts opent nieuwe private shop en atelier in Gent

Els Robberechts opent nieuwe private shop en atelier in Gent

Els Robberechts opent nieuwe private shop en atelier in Gent

bms_43005_500x500Eind december 2015 verliet Els Robberechts in Onderbergen het huurpand waar haar hoedenzaak was ondergebracht. Intussen heeft Els niet stil gezeten. Met Meelstraat 34 zet Els een nieuwe stap in haar creatief parcours.

Meelstraat 34, 9000 Gent is gelegen in een buurt met een rijk textielverleden. De negentiede-eeuwse eeuwse arbeiderswoning van werknemers in de lakennijverheid liet Els volledig renoveren. Els introduceert er haar private shop met ‘op maat’ aanpak: klanten worden na afspraak persoonlijk verwelkomd. Zo kan Els hen nog meer service bieden.

Studenten mode en ontwerpers die zich willen bekwamen in hoedencreatie kunnen voortaan de uitdaging aangaan met mallen, vilten, innovatieve materialen en technieken in Els’ atelier. De infrastructuur wordt per dagdeel verhuurd zodat startende ontwerpers in een beginfase deze investering niet zelf hoeven te doen.

Els staat hen met raad, daad en …. draad bij. In Meelstraat 34 geeft Els ook “kijk”workshops voor groepen. Gedurende drie uren vertelt Els met veel passie over haar vak, geeft ze inkijk in de ambachtelijke keuken van de modiste en persoonlijke stylingtips. De samenwerkingen met diverse luxe- en feestkledingzaken die Els Robberechts Hat Design in de loop der jaren heeft aangegaan, worden voortgezet. Ook werden de eerste stappen op buitenlandse markten gezet. Op  vrijdag 22 april van 17u tot 22u,  zaterdag 30 april van 15u tot 20u  en zondag 1 mei van 11u tot 18u organiseert Els Robberechts opendeurdagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.