Nieuws Oost-Vlaanderen EMAsphere verwelkomt nieuwe managing partner

EMAsphere verwelkomt nieuwe managing partner

EMAsphere verwelkomt nieuwe managing partner

GENT – Olivier Constant wordt managing partner bij EMAsphere. Dit jonge bedrijf ontwikkelt management software en heeft onder andere kantoren in het Gentse Meet District. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, wordt Olivier aangesteld als sales verantwoordelijke voor de BENELUX. Daarnaast zal hij Didier Vankeerberghen bijstaan bij de verdere internationale ontwikkeling van de commerciële activiteiten.

Olivier Constant heeft reeds een mooie loopbaan achter de rug. Zo draait hij intussen 20 jaar in sector van SaaS-toepassingen, waarvan meer dan 10 jaar als Senior Manager bij Exact. Hier leverde hij een aanzienlijke bijdrage om het aanbod aan boekhoudsoftware verder uit te breiden, niet alleen op de Benelux-markt maar ook op de Franse, Spaanse, Britse en Duitse markt.

“EMAsphere biedt een innovatieve en vooruitstrevende toepassing binnen het segment van beslissingsondersteunende tools die volledig in de Cloud draaien”, vertelt Olivier. “Ik was behoorlijk onder de indruk van hun ambities en leidinggevende positie, en kon mij onmiddellijk vinden in hun bedrijfsfilosofie waarbij de teams zich volledig richten op de gebruikers en hun behoeften.”

 

Groei- en ontwikkelingsdoelstellingen ondersteunen

“Olivier komt ons versterken op een uitzonderlijk moment”, verklaart Didier Vankeerberghen, co-CEO van EMAsphere. “Aan het einde van het eerste halfjaar van 2018, zal EMAsphere op haar online platform 2.000 betalende klanten tellen die actief zijn in meer dan 10 landen, wat neerkomt op een groei van 100%. Deze vooruitzichten lopen gelijk met onze ambities”, waarna hij nog toevoegt: “We hebben onlangs een eerste kantoor geopend in Parijs en de audit- en adviesgroep Grant Thornton France heeft de EMAsphere-software gekozen om haar dienstenaanbod aan ondernemingen verder uit te breiden.”

“EMAsphere is een onderneming die zich in een pijlsnel tempo ontwikkelt”, merkt Olivier Constant op. “Ik heb al een aantal klanten en gebruikers ontmoet, en die waren allemaal uitermate positief. Ik ben dan ook meer dan gemotiveerd om het team te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe markten. Dit bedrijf doen uitgroeien tot onbetwistbare marktleider wordt mijn hoofddoel.”

Over EMAsphere

EMAsphere ontwikkelt een gebruiksklaar management tool voor de opvolging van de financiële en operationele prestaties van ondernemingen en hun filialen. Met de prognosemodule kunnen scenario’s worden aangemaakt voor de verdere opvolging van de kasplanning, de budgetten en de businessplannen. Bovendien kan de impact ervan onmiddellijk worden gesimuleerd aan de hand van visuele en interactieve tabellen.

Het is een gebruiksklare SaaS-toepassing waarmee analyses gemakkelijk kunnen worden gedeeld en bemerkingen kunnen worden uitgewisseld met iedereen die betrokken is bij het besluitvormingsproces. Dankzij de nauwkeurige, interactieve rapporten die toegankelijk zijn vanop eender welk toestel, kunnen de beleidsmakers binnen de onderneming sneller beslissingen nemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.