Nieuws Oost-Vlaanderen Ergo-Advice opent eerste belevingsruimte voor ergonomie

Ergo-Advice opent eerste belevingsruimte voor ergonomie

Ergo-Advice opent eerste belevingsruimte voor ergonomie

000000mvHet gebrek aan beweging, het feit dat werknemers in bedrijven te veel zitten en de problemen die daar het gevolg van zijn, krijgen de jongste tijd steeds meer aandacht. De zogenaamde standing desks zijn bijvoorbeeld aan een opmars bezig, maar er is volgens Maggy Vincke, master in de kinesitherapie en zaakvoerder van het bedrijf Ergo-Advice nog veel meer te doen.

“Liefst 80% van de bevolking heeft ooit te maken met rugklachten”, zegt ze, “en die vormen het duurste gezondheidsprobleem in de leeftijdscategorie van 25 tot 55 jaar.”

Omdat ze daar iets aan wil doen, opende ze  op 27 november een nieuwe showroom. Daarin biedt ze diverse ergonomische producten en zitoplossingen aan, gaande van stoelen, bureaustoelen en zadelstoelen tot zit-en rugkussens en relaxzetels.

“Bovendien wordt de ergonomiestudio boven de showroom een ware belevingsruimte waar de meest innovatieve oplossingen om dynamisch en in de juiste houding te werken, worden verzameld.”

Geïnteresseerden kunnen die oplossingen zoals zit-sta bureaus en deskbikes volop testen.  Maggy Vincke biedt potentiële klanten vanaf 1 december immers de kans om op afspraak enkele uren of een volledige dag te proefdraaien. “Ze kunnen gewoon hun laptop meebrengen en de infrastructuur van Ergo-Advice als werkplek gebruiken”, zegt de enthousiaste onderneemster nog, die daarnaast ook een zenruimte heeft ingericht om Audio-Visual Entertainment (AVE) uit te proberen, een nieuwigheid die onlangs in de Verenigde Staten werd bekroond met ‘ The Award for Best Non-Pharmaceutical Mental Health Solutions’.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.