Nieuws Oost-Vlaanderen ERP-specialist Globis laat omzetstijging van 38% optekenen

ERP-specialist Globis laat omzetstijging van 38% optekenen

ERP-specialist Globis laat omzetstijging van 38% optekenen

kvdb-2343d8c-300x300Globis, de leverancier van het sterkst groeiende ERP-platform in de Benelux voor logistieke dienstverleners, handels- en productiebedrijven heeft een uitstekend 2015 achter de rug. Het bedrijf uit Aalst, dat ook een kantoor heeft in het Nederlandse Veeendaal, boekte voor het tiende jaar op rij winst en zag de omzet met 38% stijgen tot 2.600.000 euro. De licentieopbrengsten stegen zelfs met 110 %.

CEO Karel Van den Berghe (foto) blikt dan ook tevreden terug en benadrukt dat zijn bedrijf ook in 2016 een vliegende start heeft genomen. De sterke groei vertaalt zich ook in jobkansen, want het medewerkersbestand van Globis is vorig jaar met 35% gestegen.

“Er blijft een constante vraag bestaan naar innovatieve enterprise resource planning systemen”, geeft Karel Van den Berghe nog aan. “Zowel naar oplossingen op eigen hardware (‘on premise’) als in stijgende mate naar online software oplossingen (‘cloud’). Deze vraag komt niet alleen uit België maar ook meer en meer vanuit Nederland, Duitsland, Frankrijk en tal van andere Europese markten waarbij Globis een steeds sterkere reputatie heeft als betrouwbare en gespecialiseerde partner.”

Globis is het eerste ERP/WMS-platform dat bedrijven in staat stelt om door middel van softwareconfiguratie hun productie en/of logistieke dienstverlening op elk ogenblik en zonder efficiëntieverlies aan te passen aan de vraag van elke individuele klant. Door middel van de innovatieve software met configuratie-engine, wordt het volledige logistieke en productie-apparaat van een bedrijf, inclusief onderaannemers, volledig digitaal aangestuurd en opgevolgd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.