Nieuws Oost-Vlaanderen Ervaren coach profileert zich als coachdokter

Ervaren coach profileert zich als coachdokter

Ervaren coach profileert zich als coachdokter

karinaKarina Verhoeven heeft als coach heel wat verschillende watertjes doorzwommen. Nu coaching volop in de lift zit en er her en der nieuwe coaches opstaan en hun diensten aanbieden aan bedrijfsleiders,  wil ze via het nieuwe initiatief “De Coachdokter®” ook andere coaches helpen om hun klanten zo goed mogelijk bij te staan.

“Ik mag in alle bescheidenheid zeggen dat ik in België coaching mee op de kaart heb gezet”, geeft ze aan. “Ik volgde zelf diverse opleidingen in binnen- en buitenland, geef trainingen voor coaches, en workshops rond agogische vaardigheden, ik ontwikkelde verschillende coachingstools, lag mee aan de basis van equicoaching en werkte de beroepsopleiding mee uit en zette Flying Coaching op in Europa, iets waarvoor ik zelf een pilotenopleiding volgde.”

Als coachdokter wil ze nu vanuit Lochristi andere coaches helpen. “Het is in de eerste plaats de bedoeling om de sterke punten van coaches duidelijk naar voor te brengen en te kijken hoe ze die nog kunnen optimaliseren. Daarnaast wil ik als coachdokter ook input geven rond coachingstechnieken en de relatie tussen coaches en hun klanten heel precies blootleggen.”

Karina Verhoeven wil daarvoor zowel met persoonlijke als groepssessies werken. In de persoonlijke sessies moeten de elementen aan bod komen die de coaches echt vooruit kunnen helpen, terwijl in de groepssessies samen met de andere coaches een ervaringsgericht leerproces wordt doorlopen.  De coachdokter gaat van start op vrijdag 21 augustus en de volgende sessies vinden dan dan om de veertien dagen eveneens op vrijdag plaats. Meer info op www.karinaverhoeven.com.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.