Nieuws Oost-Vlaanderen Everbike zoekt geld voor sleurhut

Everbike zoekt geld voor sleurhut

Everbike zoekt geld voor sleurhut

Een jaar na de lancering van Everbike zijn Samuel De Neve en Joeri Van Holder uit Everbeek bij Brakel op zoek naar extra kapitaal. Met Everbike bieden ze begeleide all-in mountainbiketochten aan in de Vlaamse Ardennen. Nu willen ze die ervaring nog unieker maken met een eigen sleurhut. Daarvoor heeft het duo een crowdfundingcampagne opgestart.

“Tijdens onze tochten staat steeds één aspect centraal en dat is alle deelnemers een unieke ervaring bezorgen zonder zorgen”, zegt Joeri Van Holder. “Met de uitbreiding van een sleurhut kunnen we inzetten om onze picknicks, bevoorradingen, workshops en teambuildings nog unieker maken.” Via crowdfunding gaan Samuel en Joeri, die Everbike combineren met hun dagelijkse job, op zoek naar 5.800 euro. “We gaan dan een tweedehands caravan repareren en omtoveren tot een geschikte sleurhut in onze kleuren en met een koelkast en biertap.”

In ruil voor een bijdrage kunnen mensen kiezen uit tal van beloningen. Zo biedt Everbike een uitnodiging voor het inhuldigingsfeestje, de mogelijkheid om je voornaam of bedrijfslogo te vereeuwigen op de flank van de sleurhut, begeleide dag- en nacht tochten door de Vlaamse Ardennen, tochten met een ex-prof, enzovoort. “Mochten we de 100% niet halen, dan krijgt iedereen zijn geld volledig terug. Met nog een week te gaan, zitten we toch al aan 79% van ons doelbedrag.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.